MENU
SEZON NA…
„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia.”
FARM TO FORK
-
Zupa krem 45 zł
z wędzonego pstrąga z naszej hodowli z krewetkami
-
Flaki po warszawsku 38 zł
oprószone serem Bursztyn
-
Assiette 64 zł
sezonowanych u nas wędlin
-
Kremowe risotto 89 zł
ze szparagami i bursztynem
-
Golonka bejcowana w piwie i sosie sojowym 79 zł
serwowana na młodej kapuście z koprem i młodymi ziemniakami
-
Stek sezonowany 49 zł /100g
z zielonymi szparagami i fasolą edamame
-
Pieczywo żytnie na zakwasie 19 zł
z masłem truflowym
-
Śledź litewski 39 zł
w śmietanie z kawiorem z łososia
-
Gravlax z pstrąga 49 zł
z marynowanym burakiem i cytrusami
-
Tatar wołowy 59 zł
z aioli z czosnkiem niedźwiedzim i sianem z ziemniaka
-
Sałata cezar 68 zł
w fermentowanej soi z hummusem i grzybami shimeji
-
Zielone szparagi 49 zł
z pesto czosnkowym, orzechami laskowymi i burratą
-
Bao z krabem w tempurze 69 zł
i ogórkiem pho i sosem sriracha
-
Krewetki 59 zł
na ostro z chorizo i pomidorami
-
Chłodnik z zielonego ogórka 39 zł
z sorbetem z selera naciowego
-
Botwina mocno koprowa 42 zł
z jajem poche i kremowym puree
-
Kacze języki 89 zł
w sosie ostrygowym z pistacjami oraz chipsami krewetkowymi
-
Pierogi 49 zł
z pieczonym ziemniakiem i kiszonymi warzywami
-
Zielony udon 62 zł
ze szparagami, zielonym groszkiem i kalmarem
-
Ozór wołowy 79 zł
z grillowaną sałatą rzymską w parmezanie
-
Stek z polędwicy wołowej 149 zł
z pielmieni z ogonem wołowym
DESERY
KIDS MENU
ALKOHOLE
Lista alergenów dostępna u Szefa Kuchni.