MENU
„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia.”
FARM TO FORK
Przystawki
-
Śledź litewski 34 zł
w sosie curry z młodymi ziemniakami w zaprawie z selera naciowego
-
Tatar z łososia 48 zł
podany na guacamole z sałatką z fenkuła i świeżych ziół
-
Zielone szparagi 39 zł
na kremowym jogurcie greckim z orzechami laskowymi i czosnkiem niedźwiedzim
-
Tatar wołowy 52 zł
z kiszoną dynią i aioli z czosnku niedźwiedziego
-
Carpaccio z młodej cielęciny 52 zł
na musie z tuńczyka z marynowanymi karczochami i suszonym kwiatem kapara
-
Poke bowl z ryżem jaśminowym 49 zł
marynowaną czerwoną cebulą, edamame, zielonymi szparagami, kompozycją sałat, wakame, tofu, marynowanym imbirem, warzywami (czerwona kapusta, ogórek, rzodkiewka) spicy mayo
-
Pieczywo 17 zł
pszennno-orkiszowe, domowe masło
ZUPY
Dania główne
-
Baby kurczak 45 zł
kukurydziany faszerowany podrobami i shoku pan
-
Boczek 52 zł
w sojowej glazurze z gratin z młodych ziemniaków
-
Pieczony bakłażan 49 zł
w paście miso z takoyaki z ośmiornicą w chilli
-
Sezonowany stek z antrykotu 110 zł
z kremowym sosem z czosnku niedźwiedziego i pietruszki
-
Bułeczki Bao 49 zł
z szarpaną wieprzowiną, marynowanym ogórkiem, czerwoną cebulą i sosem curry
-
Pierożki wonton 42 zł
z kaczką w koreańskim BBQ
-
Łosoś 59 zł
w redukcji z białego wina, szalotki i masła
DODATKI
DESERY
KIDS MENU
Do rachunku zostanie doliczony serwis w wysokości 10%.
Lista alergenów dostępna u Szefa Kuchni.