MENU
„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia.”
FARM TO FORK
-
Pieczywo pszenne 16 zł
masło truflowe
-
Poke bowl 58 zł
z łososiem, ryż, edamame, awokado, orzechy ziemne
-
Krewetki w tempurze 49 zł
glazurze z sosu ostrygowego i zielonego pieprzu
-
Ceviche z kałamarnicy 39 zł
cytrusy, rzodkiew arbuzowa
-
Tatar wołowy 52 zł
kiszona dynia, żółtko, ser Džiugas
-
Prosciutto z kaczki 39 zł
hummus mango, chipsy z tapioki
-
Pate z kaczkI 32 zł
czerwona cebula
-
Makaron udon 46 zł
japońskie kare raisu, warzywa w tempurze
-
Grillowany kurczak 32 zł
salsa chilli, orzeszki ziemne, kolendra
-
Marynowany schab 38 zł
z kością w panko, płatki suszonego tuńczyka
-
Kartacze 42 zł
z konfitowaną kaczką, sos demi-glace
-
Polędwiaca wołowa 98 zł
purée truflowe, sos z gorzkiej czekolady i chili
-
Wędzone tofu 38 zł
w tempurze, hummus dyniowy, sos tonkatsu
DODATKI
DESERY
KIDS MENU
Do rachunku zostanie doliczony serwis w wysokości 10%.
Lista alergenów dostępna u Szefa Kuchni.