MENU
„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia.”
FARM TO FORK
-
Pszenny chleb 19 zł
z pieca opalanego drewnem z masłem truflowym
-
Shoku Pan 42 zł
z naszym pastrami podany z colesławem z czerwonej kapusty
-
Tatar wołowy 59 zł
z kiszoną dynią, chrupiącymi nori podany z truflowymi frytkami
-
Buratta 69 zł
z marynowaną śliwką i dynią w pesto pistacjowym
-
Tataki 69 zł
z polędwicy wołowej z chrupiącymi warzywami i aioli sezamowym
-
Tacosy 65 zł
z szarpaną wieprzowiną i kimchi
-
Gyoza z krewetkami 52 zł
i konfitowaną kaczką z tsukemono z ogórka
-
Grzybowe crème brulee 52 zł
z chrupiącym boczniakiem mikołajkowym
-
Karma ramen 59 zł
z pieczoną kaczką , makaronem soba i chrzanem
-
Cappuccino borowikowe 49 zł
z pianą truflową
-
Marynowana kacza pierś 89 zł
z warzywami hoisin
-
TTeok Bokki 62 zł
z pieczoną dynią i koreańskim chilli
DESERY
KIDS MENU
Do rachunku zostanie doliczony serwis w wysokości 10%.
Lista alergenów dostępna u Szefa Kuchni.